Nora van Looi

Hulphonden voor Autisme is aangesloten bij:

de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

AGB-code praktijk: 90-53535

ABG-code zorgverlener: 90-044846

 

Praktijkadres: Marshallweg 37,

3068 JN Rotterdam

 

Telefoonnr.: 010-313 86 28

 

KvKnr.: 51609444

BTWnr. : NL135017221B01

 

 

 

 

 

Nora van Looi is onze pupscout. Ja, u leest het goed: pupscout. Voordat de meeste trajecten kunnen beginnen is er de vraag naar de juiste hond. Omdat we altijd werken vanuit maatwerk is het Nora's taak om, zodra er een specifieke vraag ligt, contact te leggen met fokkers in ons netwerk en ook regelmatig daarbuiten om te zoeken naar de juiste pup voor de betreffende cliënt. Dit is nauwkeurig werk, want het is niet alleen speuren naar nestplanning, overleg met fokkers, maar zeker ook het bekijken van moeder- en vaderlijnen en eventuele genetische gebreken in een afstammingslijn van honden.

Ook het zoeken naar jong-volwassen honden behoort tot haar taken.

Nora heeft een indrukwekkende staat van dienst als pupcoach voor een collega-hulphondenorganisatie. Inmiddels heeft zij haar werk als puppleegmoeder neergelegd en geniet ze van haar eigen gouden hond Jindi.

 

Mocht u als fokker interesse hebben in samenwerking, meer willen weten over het belang van welzijn van de hulphond of meer willen weten over teamtrainingstrajecten bij Hulphonden voor Autisme: Nora vertelt u graag meer over onze werkwijze.

 

Terug naar: ons team.