Martina Thomas

Martina Thomas heeft ruim 25 jaar geleden haar opleiding voor kynologisch instructeur in Duitsland gevolgd en jaren les gegeven bij de ‘Klub für Terrier’ en een hondenschool waar ook politiehonden getraind werden (toen al op een voor die tijd positieve manier).

Dieren en hier in het bijzonder honden en paarden zijn altijd haar passie geweest en sinds de verhuizing 21 jaar geleden naar Nederland heeft ze zich steeds verder verdiept in mens – hond relaties. Het verbeteren van de teamrelatie is voor haar heel belangrijk. Ze is instructeur bij de DAI Academy, evaluator bij het PADA testen (personality assessment voor domesticated animals in AAI), daarnaast is zij, naast haar werk voor Hulphonden voor Autisme,  instructeur voor balans en coördinatie en instructeur voor ADL en geleidehonden.  Tevens heeft zij de opleiding voor coachen met honden een aantal jaren geleden met succes afgerond.

Sinds 2019 heeft ze haar eigen bedrijf ‘Stip aan de horizon’, waarin ze o.a. mensen met angst voor honden begeleid, individuele trainingen mens-hond verzorgt en balans & coördinatie lessen geeft.
In haar vrije tijd is ze met haar eigen honden trainen voor geurdetectie, speuren, en jacht.


Teams in hun ontwikkeling te begeleiden om zo de leefruimte te vergroten is een fantastisch werk!
Terug naar:  Het Team.